Múka kukuričná bezgluténová BIO Demeter 500g
Bezgluténová múka ideálna na všetky typy pokrmov! Kukuričná múka od BauckHof má široké spektrum využitia, môžete ju použiť prakticky do akéhokoľvek jedla, skvele chutí naslano aj nasladko.
Bezgluténová múka ideálna na všetky typy pokrmov! Kukuričná múka od BauckHof má široké spektrum využitia, môžete ju použiť prakticky do akéhokoľvek jedla, skvele chutí naslano aj nasladko. Viete si z nej pripraviť chlieb, sušienky, kašu, omeletu s vajcom, mexické tacos placky a iné. Kukurica ako surovina obsahuje množstvo látok prospešných organizmu, napríklad vitamíny skupiny B, vitamín C a stopové prvky ako železo, zinok, mangán a selén. Kukurica je prirodzene bezgluténová, využiteľná najmä pre celiatikov.
Múky zo statku Bauckhof sú vyrábané s vášnou, už od roku 1969. Cieľom BauckHof je pestovať plodiny v čo najudržateľnejšej forme poľnohospodárstva. Presvedčte sa sami a vyskúšajte kukuričnú múku od BauckHof! Vaše obľúbené pokrmy môžete pripraviť aj z iných múk od BauckHof – skvele chutí aj pšenová múka!
Informácie o produkte, ktoré uvádzame na našej stránke sú získané z údajov, ktoré uvádza výrobca na etikete alebo sú súborom informácií z voľne dostupných informačných zdrojov a odbornej literatúry, avšak nie sú dôkazom o zdravotných a liečivých účinkoch daného produktu. Podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 sa nesmie uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie. Tieto informácie si však viete dohľadať z verejne dostupných zdrojov.
100% kukuričná múka*.
* z ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu:
EÚ
DE-ÖKO-007
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1484kJ / 350kcal
Tuky: 1,1g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g
Sacharidy: 74g; z toho cukry: 1,5g
Vláknina: 5g
Bielkoviny: 8,8g
Soľ: <0,01g
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.