Zmes na chlieb ČIERNY celozrnný bezgluténová BIO 500g
Čierny chlieb je bohatý na vlákninu a bielkoviny, podiel ryžovej múky v zmesi je 36 %. Ideálny chlebík pre celiatikov.
Máte chuť na domáci čierny chlebík? Vyskúšajte Bauckhof Zmes na pečenie čierneho chleba a pripravte si skvelý, bezgluténový chlieb plný vlákniny. Jeho príprava nevyžaduje veľa – postačí len voda, kvasnice a 60 minútové pečenie.
Čierny chlieb je bohatý na vlákninu a bielkoviny, podiel ryžovej múky v zmesi je 36 %. Ideálny chlebík pre celiatikov.
Produkty spoločnosti Bauckhof sú vyrábané s vášnou, už od roku 1969. Cieľom BauckHof je pestovať plodiny v čo najudržateľnejšej forme poľnohospodárstva. Presvedčte sa sami a pripravte si chlieb zo zmesi na pečenie čierneho chleba od BauckHof! Skvele chutí aj chlieb zo zmesi na pečenie rýchleho, tmavého chleba.
Informácie o produkte, ktoré uvádzame na našej stránke sú získané z údajov, ktoré uvádza výrobca na etikete alebo sú súborom informácií z voľne dostupných informačných zdrojov a odbornej literatúry, avšak nie sú dôkazom o zdravotných a liečivých účinkoch daného produktu. Podľa nariadenia Európskej komisie č. 432/2012 sa nesmie uvádzať vplyv potravín a väčšiny ich zložiek na ľudské zdravie. Tieto informácie si však viete dohľadať z verejne dostupných zdrojov.
Celozrnná ryžová múka* 36%, slnečnicové semienka*, kukuričný škrob*, ľan drvený*, ľan semienka*, kukuričná múka*, kvások z pohánky* (pohánková a quinoa múka*, štartovacie kultúry), ryžový sirup v prášku*, karamelový prášok*, maltodextrin*, ztužovací prostriedok: guarová múka.
*z ekologického poľnohospodárstva
Krajina pôvodu:
EÚ/mimo EÚ
DE-ÖKO-007
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.
Výživové hodnoty na 100g produktu:
Energetická hodnota: 1786kJ / 427kcal
Tuky: 19g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,3g
Sacharidy: 46g; z toho cukry: 2,8g
Vláknina: 7,4g
Bielkoviny: 13g
Soľ: 1,9g
Upozorňujeme, že z dôvodu neustále sa meniacich požiadaviek na výrobu potravín a napriek našej snahe o aktualizáciu informácií k výrobkom, je potrebné pre správnosť údajov vždy skontrolovať etiketu výrobku.